Diadora

Diadora

DIADORA is een Italiaans kleding- en schoenenmerk met oog voor design en techniek. UTILITY DIADORA is speciaal in het leven geroepen voor werkkleding en werkschoenen. 

Bij UTILITY DIADORA is de jarenlange ervaring in de sport schoenen overal terug te vinden. UTILITY DIADORA is de enige aanbieder van werkschoenen en veiligheidsschoenen met GEOX-technologie. 
De modellen van Utility Diadora zijn er niet alleen maar om uw voeten te beschermen, ze zijn daarnaast ook nog ruig, sportief, comfortabel en makkelijk on gebruik en ook nog eens supermooi! Vanzelfsprekend voldoen alle schoenen van Utility Diadora aan de vereiste Europese CE normen.

Diadora Utility is binnen het bekende Italiaanse kleding- en schoenenmerk de tak van de werkkleding en de veiligheidsschoenen. Wat Diadora Utility bijzonder maakt ten opzichte van andere aanbieders is de ervaring die ze hebben in de sportsector. Deze ervaring nemen ze meen naar de bedrijfstak Ultility waar ze schoenen aanbieden in de klasse S1, S2, S3.

Diadora Utility schoenen zijn gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen. Zo zijn diverse werkschoenen gemaakt van perwanger leer. Perwanger leer staat bekend om zijn ademende eigenschappen. Diadora veiligheid- en werkschoenen zijn gemaakt van een cambrelle-sandwich waardoor de schoen nauw aansluit om de voet.  Naast dat alle naden verzegeld zijn met thermoband voor optimale waterdichtheid zijn de schoenen allemaal ademend. Hier voor worden unieke PU-folies gebruikt en heeft Diadora Utility het unieke patent op de Geox Technologie ook wel het “ net breathing system” genoemd.

Werkkleding en bedrijfskleding zorgen naast veiligheid ook herkenbaarheid. Met een werkjas, werkvest, werkbroek en werkshirt van goede kwaliteit bescherm je jezelf tegen vuil, kou en andere factoren. Goed gekleed voor de dag komen gaat dus over meer dan alleen uitstraling, maar ook over het hebben van de juiste persoonlijke bescherming!

In onze webshop Gereedschapland.nl vind je uitgekiende selectie van de werk- veiligheidsschoenen en werkkleding van Diadora Utility.