BGS Tools

BGS Tools

BGS hand- en speciale automotive gereedschappen

BGS Technic KG, een traditioneel, door de eigenaar geleid, familiebedrijf levert nu al meer dan 45 jaar een constant groeiend programma handgereedschappen en speciale automotive gereedschappen.

De belangrijkste activiteiten van BGS Technic zijn de ontwikkeling, import en export, de marketing en de distributie van gereedschappen van prima kwaliteit. De handgereedschappen worden over het algemeen vervaardigd in Taiwan, China, India en Europese landen zoals Duitsland door zorgvuldig gekozen, ISO-Verklaarde installaties met strikte kwaliteitsbeheersing. Het doel van BGS is om bruikbare en betaalbare gereedschappen te leveren voor een breed scala in gebruikstoepassingen. Het BGS programma is gericht op de professional die er zeer intensief gebruik van maakt, maar is ook bestemd voor de enthousiaste doe-het-zelver die hoge normen stelt op de momenten dat dit nodig is. BGS Technic is al sinds 1970 een leverancier van een compleet programma autogereedschappen en equipment voor de moderne werkplaats

De relatie tussen BGS Technic en Tool Com bestaat al vele jaren. Meer dan 2000 producten uit het omvangrijke BGS gereedschap programma leveren wij uit eigen voorraad. Het programma groeit wekelijks. Mocht er onverhoopt iets uitverkocht zijn dan leveren wij weer vlot het product na door onze korte aanlevertijden. Minimaal twee keer per week krijgen wij aangeleverd in ons magazijn Zeewolde. Is dit u nog niet snel genoeg dan bestaat voor ons altijd de mogelijk BGS Tools af fabriek te verzenden.

Gereedschapland.nl is een onderdeel van Tool Com BV

Bestel hier de speciale Nederlandstalige garage editie van de BGS catalogus 2022/2023
 

Een ruime keuze BGS gereedschap uit eigen voorraad leverbaar bij Tool Com bv