Neglin

Neglin

Neglin kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs
 

Neglin biedt het autobedrijf een omvangrijk assortiment lampen. Van de standaard koplamp tot en met de geavanceerde led-technologie. Naast de bekende halogeen-koplampen, bevat het Neglin-assortiment ook de H7 Longlife en de drie meest voorkomende Xenon-varianten (D2R, D2S & D1S). Daarmee biedt Neglin een zeer courante verzameling aantrekkelijk geprijsde lampen. 

In het verkeer geldt een belangrijke vuistregel: zien en gezien worden. Neglin lampen staan  garant voor een uitstekende lichtopbrengst en een nauwkeurige lichtbundel. Gemaakt van kwaliteitsmaterialen met een lange levensduur.

E-KEURMERK
Een keuze voor Neglin betekent een keuze voor kwaliteit. Alle lampen van Neglin beschikken over het E-keurmerk en voldoen aan strikte  Europese regels. Zo zijn de Neglin halogeenlampen voorzien van de Duitse E1-markering.

LAMPENKAST
Wilt u als autobedrijf nooit meer misgrijpen? Maak dan gebruik van Neglins lampenkast  N 12003. Hier zijn de 23 meest courante typen lampen verzameld, in totaal 214 lampen, zoals Long-Life H7LL-lampen en de xenonlampen  D1S & D2S.