CTEK

CTEK

CTEK SWEDEN AB ontwikkelt en produceert acculaders voor alle soorten loodzuuraccu’s, zowel voor privé- als professioneel gebruik. De ongeëvenaarde innovatie van CTEK heeft ervoor gezorgd dat ze geavanceerde technologieën konden ontwikkelen met verschillende gepatenteerde functies en eigenschappen, die CTEK-acculaders uniek maken.

CTEK biedt de markt kwalitatieve, betrouwbare laders en accessoires die doeltreffend, gebruiksvriendelijk en, het allerbelangrijkste, veilig zijn (voor de gebruiker, de elektronica in het voertuig, de accu en de lader).

Jaarlijks worden er over de hele wereld ongeveer 400 miljoen loodaccu's geproduceerd. En elke accu moet worden opgeladen. Als elke accu goed wordt onderhouden en opgeladen, dan wordt de gebruiksduur ervan aanzienlijk langer (ongeveer 2 tot 3 keer langer dan een accu die niet regelmatig wordt onderhouden en opgeladen). Dit zorgt voor meer bescherming van het milieu, duidelijke kostenbesparingen en een betere betrouwbaarheid van het voertuig.

Milieu:
Grote besparingen van de grondstof lood (ongeveer 7 kg lood per autoaccu), die schaarser wordt, en veel kostenbesparingen voor zwaar transport tussen de fabriek, de opslagplaats, de verdeler en de verkoper.

Kostenbesparing:
Een investering in een lader zorgt voor een besparing op onnodige en vroegtijdige aankopen van accu's, onderhoud van voertuigen en transportkosten om een onnodig probleem op te lossen.

Betrouwbaarheid:
Als u goed zorg draagt voor de accu, dan komt u niet voor ongewenste verrassingen met "dode accu's" te staan, die vaak op de slechtst mogelijke momenten optreden.

Sinds de oprichting heeft CTEK ongeveer 6,2 miljoen acculaders verkocht in 70 landen over de hele wereld.
CTEK is een betrouwbare leverancier voor veel van ’s werelds meest prestigieuze auto- en motorfabrikanten. Sinds 2005 is CTEK als beste uit meer dan 15 verschillende tests met acculaders gekomen.