Compac

Compac

Compac garagekrikken geen compromissen als het gaat om de kwaliteit

Het Deense merk Compac staat voor degelijkheid, garantie, kwaliteit en innovatie en blijft zijn equipment ontwikkelen naar de veelseisen wensen van het huidige wagenpark.

Uitstekende basismaterialen
De hydraulische componenten van Compac worden in eigen beheer vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen. Belangrijke basismaterialen, zoals de speciale hydraulische buizen, afdichtingen, kleppenblokken, enz., worden uitsluitend ingekocht bij gerenommeerde leveranciers. Compac produceert al sinds 1946 en sluit geen compromissen als het gaat om de kwaliteit van de essentiële basismaterialen die in haar hydraulische systemen worden verwerkt.

3 jaar fabrieksgarantie

Compac is trendsetter binnen de branche. Als eerste fabrikant biedt Compac namelijk een volledige garantie van 3 jaar. Geen enkele andere fabrikant van soortgelijke producten geeft de klant zo’n lange garantie. De reden waarom Compac deze lange garantie kan verlenen is de unieke combinatie van uitstekende basismaterialen, kwaliteitsgerichte medewerkers en een uniek kwaliteitssysteem.

Uniek kwaliteitssysteem

Compac werkt met een uniek kwaliteitssysteem dat is geïnspireerd op de Japanse benadering van kwaliteit. Het strenge kwaliteitssysteem gaat in op zowel de kwaliteitsgerichtheid als de persoonlijke verantwoordelijkheid van iedereen die bij het productieproces betrokken is.

Compac garagekrikken geen compromissen als het gaat om de kwaliteit