Omega

Omega

Omega professionele heftechniek

Omega behoort wereldwijd tot de grootste producenten van hydraulische gereedschappen. De productreeks van Omega bevat onder meer potkrikken, garagekrikken, askrikken, transmissiekrikken, werkplaatskranen en werkplaatspersen.

De Omega hefwerktuigen zijn geconstrueerd volgens Amerikaanse normen en worden vervaardigd op verschillende locaties in de wereld. Omega levert premiumproducten voor een aantrekkelijke prijs. Minstens zo belangrijk is dat Omega, dankzij een continue stroom van technische innovaties met vele patenten, het bedieningsgemak van de gebruiker constant verbetert.

Een belangrijk en onderscheidend kenmerk van de Omega-garagekrikken en werkplaatskranen is de MagicLift. Deze technologie is speciaal ontwikkeld voor de professionele monteur om tijd te besparen en de productiviteit te verhogen. Dankzij ‘MagicLift’ zijn krik of kraan met een minimale inspanning sneller op werkhoogte: in één pompslag kan bijvoorbeeld het chassis bereikt worden.

Veel garagekrikken van Omega beschikken bovendien over een PU schuim zadelkussen, waardoor het chassis niet beschadigt. Daarnaast zijn meerdere garagekrikken voorzien van extra brede wielen voor een betere stabiliteit. Een andere noviteit en bijzondere innovatie is Omega’s aluminium lichtgewicht garagekrik. Deze garagekrik met een totaal gewicht van rond de 20 kg biedt een uitkomst met betrekking tot de Arbo-regelgeving en zal onder meer mobiele werkplaatsen, hulpdiensten en monteurs die actief zijn in de autosport aanspreken.

Gereedschapland.nl is een onderdeel van Tool Com BV

Garagekrik, 2,25 ton, snelheffer, Omega 29024  PU (vervanger nummer 28024). Het model 29024 is een verbeterde uitvoering met nieuwe tandwielen voor de overbrenging.

Omega Garagekrik met MagicLift systeem. Hierdoor pomp je in één slag tot aan het chassis. Garagekrik met een capaciteit van 2,25ton en is voorzien van PU-wielen waardoor die minder lawaai maakt tijdens het rijden, De Profiel hoogte is 140mm en de maximale hefhoogte 495mm. De pompstang is uitgevoerd met een foam schuimlaag ter bescherming van de carrosserie. Gratis bezorgd binnen Nederland.