Cleanprotec

Cleanprotec

Cleanprotec goed voor auto, boot en motor, scooter, portemonnee en voor het milieu!

Cleanprotec is een innovatief bedrijf dat door eigen onderzoek een duurzame productlijn heeft ontwikkeld om voertuigen mooi te houden. 

Cleanprotec visie: 
Wat mooi is, moet mooi blijven. Zo is car detailing 2.0 geboren. De nieuwe visie op het verzorgen en onderhouden van zowel de binnen- als de buitenkant van het voertuig.

Autolakken zijn door milieu eisen steeds minder bestand tegen invloeden van buitenaf. Aanvullende bescherming is nodig. Cleanprotec heeft een productlijn ontwikkeld die zich chemisch bindt aan de ondergrond en langdurig alle voertuig materialen beschermt. De waterbasis silaan technologie maakt het mogelijk om de bescherming in het was proces aan te brengen en te onderhouden. Wassen en poetsen wordt zo geïntegreerd.  De producten kunnen van wassen/poetsen tot high end detailing efficiënt worden ingezet.

Silicium komt, eenvoudig gezegd, voort uit zand. Het produceren van silicium producten levert t.o.v. aardolie producten substantieel minder Co2 uitstoot op. De meest gebruikte poets producten verliezen snel hun werking en verdwijnen in de natuur. Denk hierbij aan vele miljoenen liters per jaar. De chemisch gebonden  coating blijft langdurig op het oppervlak achter. Cleanprotec levert producten die veilig zijn voor mens, materiaal en milieu. 

Klassieke Wax is een vet product dat een laag over de autolak vormt en laat altijd een semi-transparante witte laag achter. Dat betekent dat je niet de daadwerkelijke lakkleur ziet. Cleanprotec coating is 100% transparant. Nadat je de lak hebt behandeld met de Cleanprotec coating zie je dus de echte kleur van de lak. Daarnaast zorgt de transparantie voor een beter glanseffect.

Product veiligheid en het gedeeltelijk kunnen mechaniseren van het poets proces levert een veilige en gezonde werkomgeving op. Langdurige, ook op vervuilde voertuigen, glans zorgt voor goede zichtbaarheid, waardoor de verkeersveiligheid verbetert.

Waarom Cleanprotec

  • Cleanprotec is materiaal en milieu vriendelijk
  • Cleanprotec coatings zijn wasstraat bestendig
  • Cleanprotec : minder tijd meer resultaat
  • Cleanprotec geeft een mooiere glans
  • Cleanprotec werkt vele malen langer
  • Cleanprotec is zeer eenvoudig aan te brengen
  • Cleanprotec is geschikt voor alle materialen van de auto, dus ook rubbers en kunststof