Gates

Gates

Al meer dan 100 jaar levert Gates kwaliteitsproducten aan de automobielindustrie, zowel voor nieuwe voertuigen als voor de vervangmarkt.

Gates ontwerpt voor de autofabrikant
Gates levert aan alle vooraanstaande autofabrikanten ter wereld. Dankzij de nauwe samenwerking met deze fabrikanten beschikt Gates over de grootste expertise op het vlak van ontwerp- en productiemethoden. Elk Gates-product garandeert een lange levensduur en betrouwbare prestaties.

Producten voor koel- en brandstofsystemen
Gates klanten waarderen het ruime en gediversifieerde gamma koelslangen dat Gates aanbiedt en dat perfect geschikt is voor tal van toepassingen. Gates heeft het meest uitgebreide aanbod aan koelslangen op de markt.

Automotive kits
Gates kits bevatten riemen en metalen onderdelen van eerstemontagekwaliteit voor een volledig onderhoud van distributieriemaandrijfsystemen en hulpaandrijvingen.

Automobiel riemen
Gates ontwierp en produceerde de eerste V-riem en is vandaag de dag de grootste fabrikant van V-riemen, synchrone riemen en geribde riemen ter wereld.

Spanrollen en meelooprollen
Gates is een van de belangrijkste fabrikanten van spanrollen voor autofabrikanten ter wereld, voor zowel hulpaandrijvingen als distributieriemaandrijfsystemen.

Automotive gereedschap
Praktische tools van Gates helpen u om sneller en afficiënter aan het werk te gaan.