Redline Protection

Redline Protection

Redline Detection, LLC is de trotse fabrikant van 's werelds bestverkopende professionele diagnostische lekdetectieapparatuur en een erkende marktleider.

De ongeëvenaarde inzet van Redline Detection voor innovatie, superieur vakmanschap en uitstekende klantenservice is de reden waarom velen onze apparatuur als de beste ter wereld beschouwen. Er is geen vergelijking.

Onze toewijding om de hardwerkende mannen en vrouwen in het veld te ondersteunen heeft Redline een wereldwijde schare fans opgeleverd: de Redline Technical Academy biedt gratis technisch onderwijs van topkwaliteit via onze geavanceerde technische trainingsfaciliteit en hoewel directe en digitale ondersteuning. Bij Redline zijn we er trots op onze producten - en ondersteunende technici - te ondersteunen lang nadat het product uit de doos is gekomen.
De professionele apparatuur van Redline gemaakt in de VS. Redline is een familiebedrijf, actief in onze ondersteunende doelen in de eigen gemeenschap, en ook een wereldwijd bedrijf dat technici helpt hun bedrijf te laten groeien in ontwikkelingslanden over de hele wereld. Onze producten zijn veilig voor het milieu, veilig voor het voertuig en veilig voor de technicus.
De product- en mensenfamilie van Redline is de beste ter wereld en we zijn oprecht vereerd om een ​​partner in uw bedrijf te zijn.

De Redline diagnose apparaten sporen lekkages op in onder andere vacuümleidingen, intercooler en  slangen, inlaatspruitstukken, uitlaatsystemen, pakkingen en deurrubbers. Dit kunnen normaliter tijdrovende klussen zijn, maar een rookdiagnose met de Redline Smoke Pro duurt niet meer dan tien minuten.

Met de onschadelijke rook zijn lekkages snel en simpel te vinden. Er is geen giswerk meer nodig, zodat alleen de juiste onderdelen worden besteld en vervangen. De kans op het vinden van extra lekkages, waarvan de garage en klant geen weet hebben, is dan ook groot. Door de klant te betrekken bij de rookdiagnose ziet hij/zij de lekkende onderdelen, terwijl de Smoke Pro ook achteraf ingezet kan worden om de uitgevoerde werkzaamheden te (laten) controleren.

Met dit speciale rook test gereedschap versnellen garagehouders de diagnostiek, verbeteren ze de nauwkeurigheid bij reparaties, verhogen ze de klanttevredenheid en vergroten ze de winst, waardoor Redline rooktesters een zeer waardevolle hulpmiddel is in elke reparatiewerkplaats. Tool Com bv levert online via webshop www.Gereedschapland de Redline Smoke Pro, een diagnose-apparaat dat lekkages binnen enkele minuten vindt.