Fini

Fini

Fini Compressoren voordelig online bestellen

Het assortiment compressoren van Tool Com is compleet vernieuwd. Al sinds het jaar 2008 leveren wij de compressoren van de Italiaanse fabrikant Fini. Ons assortiment is nu nog beter afgestemd op de hedendaagse eisen. Dit geldt voor het gebruik van een compressor in de werkplaats van het auto- of motorfietsbedrijf, de lichte industrie aanverwante bedrijven en natuurlijk ook voor de veeleisende thuisgebruiker.

Het vernieuwde assortiment biedt voor iedere toepassing een passende compressor. Of deze nu veel gebruikt wordt of alleen voor noodgevallen. De Fini ENERGY12 is een compacte en handzame compressor geschikt voor noodgevallen. Deze compressor is olie vrij, bevat 1,5 PK en heeft een maximale druk van 8 bar. De krachtigste compressor, de ADVANCED270, bevat een 270 liter tank, heeft een maximale druk van 10 bar en 7,5 PK.

De Fini BARVO100 is in Duitsland de meest verkochte compressor in de automotive sector. Dit komt door de 4 PK sterke 2 cilinder V-motor met intercooler, dat een hoog rendement levert in combinatie met de maximale druk van 10 bar. Door de 100 liter tank neemt de BRAVO100 weinig ruimte in beslag.

Het assortiment bestaat uit totaal 7 artikelen, zodat er voor iedere toepassing een geschikte compressor beschikbaar is.

Wij adviseren het gebruik van Cejn veiligheidskoppelingen in combinatie met de Fini compressoren. Deze koppelingen bieden de hoogste druk overbrenging met een hoge veiligheidsgarantie.