Air Liquide

Air Liquide

Air Liquide is een Franse multinational. Wereldwijd marktleider op het gebied van gassen, technologieën en diensten voor de industrie en de gezondheidszorg. Het is wereldmarktleider in zijn gebied en levert in meer dan 75 landen. Het hoofdkantoor bevindt zich in het Parijs.

Air Liquide bestaat in Nederland sinds 1931 en inmiddels houden 400 mensen zich bezig met xcellente dienstverlening aan 5.000 industriële klanten en 24.000 patiënten en ziekenhuizen.

Lasser, brouwer, evenementenorganisator, verwarmings-, koel- of aircospecialist, industriële pijpfitter of gewoon doe-het-zelver: Air Liquide levert zuivere gassen - stikstof, kooldioxide en helium - en heel wat gespecialiseerde gasmengsels.

Maak het uzelf gemakkelijker! 
ALbee-cilinders zijn compact en gemakkelijk te dragen. U kunt ze bestellen en laten bezorgen in onze online shop. Ze hebben een inhoud van 3 tot 11 l, een ergonomische kop en een ingebouwde reduceerklep voor optimale veiligheid en implementatie.

  • Wij bieden heel wat leveringsmogelijkheden voor lasprofessionals en aanverwante sectoren, zoals onze nieuwe draagbare ALbee™-gascilinders, die u direct kunt bestellen in onze online shop.
  • Onze verschillende producten zijn aangepast aan uw behoeften, of u nu pas aan de slag bent als lasser of een mobiel lasbedrijf uitbaat.
  • Air Liquide Benelux biedt verschillende uitrustingen en producten die u kunnen helpen om de kwaliteit van uw werk en uw productiviteit op te drijven, zonder ooit de veiligheid uit het oog te verliezen.
  • Air Liquide gascilinders zijn speciaal ontwikkeld voor een eenvoudig, veilig gebruik en om het werk op verplaatsing te vergemakkelijken.