Yato

Yato

Yato – Kwaliteit volgens de moderne technologie

YATO is een nieuw Europees merk handgereedschappen van uitzonderlijke hoge kwaliteit, dat zich goed kan meten met ieder gerenommeerd Europees, Amerikaans en of Japans A merk. Alleen de beste staalsoorten, gekozen om hun specifieke eigenschappen, worden bij het smeedproces gebruikt. Het gehele productieproces staat onder Europese en Taiwanese supervisie. Dit samen garandeert een constante kwaliteit van het gereedschap.

Duurzaamheid, perfectie in uitvoering, uitstekende materialen en hoogwaardig staal zijn de belangrijkste technische kenmerken van YATO producten. Een compleet programma gereedschappen voor de moderne werkplaats, de bouw en industriële toepassingen en ook klein tuinonderhoud.

Yato gereedschap

Handgereedschappen en ook pneumatische gereedschappen van Yato worden ook met succes gebruikt door specialisten uit vele gebieden in de industrie. Door de unieke duurzaamheid van de materialen en de juiste prijs-kwaliteit verhouding van YATO tools vindt deze ook zijn weg in de zware industrie en bij vele technische diensten.

Yato – handgereedschap voor professionals
Het merk Yato is in veel landen bekend om de hoge kwaliteit en goede prijs-kwaliteit verhouding. Het gereedschap ziet er goed uit, voelt goed aan door het moderne ontwerp en kenmerkt zich door continue vernieuwing. De handgereedschappen worden over het algemeen vervaardigd in Azië door zorgvuldig gekozen partners en onder een zeer strikte kwaliteitscontrole. Naast het garanderen van uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, is de prioriteit bruikbare en betaalbare gereedschappen leveren voor een gebruik door professionals.

Zie company video (Engelstalig)>>