BGS DIY

BGS DIY

Kraftmann wordt "BGS Do it yourself"

Vanaf 2021 combineert BGS Technic de merken Kraftmann en Bergland onder het merk:

"BGS Do it yourself"

Hierdoor kan decennialange knowhow gebruikt worden om u een ‚Äč‚Äčassortiment van meer dan 1.000 werkplaats-, doe-het-zelf- en huis- en tuinartikelen aan te bieden tegen een bijzonder aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding - zoals gewoonlijk getest op kwaliteit en met volledige BGS-ondersteuning . 

Op dit moment is ongeveer 75% van het BGS Do it yourself-assortiment al gewijzigd naar het nieuwe merk op verpakkingsmateriaal, productetiketten en afbeeldingen. Dit jaar zal het gehele proces afgerond worden.

BGS technic KG, een traditioneel, door de eigenaar geleid, familiebedrijf levert nu al meer dan 45 jaar een constant groeiend programma handgereedschappen en speciale motorvoertuiggereedschappen.

De handgereedschappenKraftmann worden over het algemeen vervaardigd in Azië door zorgvuldig gekozen, ISO-Verklaarde installaties met strikte kwaliteitsbeheersing.  Naast het garanderen van uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, is de hoofdprioriteit bruikbare en betaalbare gereedschappen leveren voor een breed gebruik. BGS DIY is een productlijn van BGS bestemd voor de doe-het-zelver