Halder

Halder

Online Halder hamers kopen in verschillende kwaliteiten en prijsklassen.

Hamers van de topmerken zoals Halder en Peddinghaus tot budget modellen van bijvoorbeeld BGS. Alijd in een goede prijs-kwaliteit verhouding en voordelig.

Een hamer is onmisbaar in iedere werkplaats, waarom dan niet kiezen voor de beste in zijn soort? De Halder Simplex hamer staat garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid en is bovendien zeer toepassingsgericht.

Opvallend aan de Simplex hamer is de modulaire samenstelling. Afhankelijk van de toepassing zijn de inzetstukken, het hamerhuis en de steel namelijk uitwisselbaar. Het hamerhuis is naar keuze te verkrijgen in aluminium, gietijzer en versterkt gietijzer (zwart). Verder zijn de koppen (inzetstukken) leverbaar in acht verschillende uitvoeringen, variërend van kunststof en nylon tot aluminium en koper (inclusief kunststofhuls). Per hamer kunnen steeds twee dezelfde of verschillende koppen worden geselecteerd. Eventueel beschadigde koppen kunnen snel en eenvoudig worden vervangen. De stelen van de hamers zijn te leveren in hout, fiberglass en 'Hickory steel'.

Gereedschapland.nl biedt ook andere hamers van de Duitse fabrikant Halder. Het complete assortiment Halder-hamers is onder te verdelen in Simplex hamers, SuperCraft terugslagvrije-hamers, MaxxCraft bankhamers inclusief demping en hamers met een gedempte terugslag. Naast Halder Hamers leveren wij ook hamers van Peddinghaus, Hazet, BGS en Kraftwerk.