Mechanix Wear

Mechanix Wear

Mechanix Wear  maakt werkhandschoenen van hoge kwaliteit en fantastische pasvorm.

Nadat in 1992 diverse NASCAR Teams het super Amerikaanse Mechanix in gebruik nam, ontdekten ook vele andere monteurs en autosport liefhebbers hoe goed deze handschoenen werken. Tegenwoordig gebruiken bijna alle Nascar en Indy car teams en zelfs verschillende Formule Eén teams zoals Williams het populaire Mechanix Wear. Ook is Mechanix doorgedrongen in andere sporten zoals Motorcross, Enduro en het Mountainbiken en worden de handschoenen gewoon gedragen op de wegmotor. Mechanix kent dus vele toepassingen.

Handschoenen van Mechanix Wear beschikken over een strakke, perfecte pasvorm, waardoor ze aanvoelen als een tweede huid. Met een Mechanix Wear handschoen is het toch mogelijk kleine onderdelen zoals boutjes en moertjes goed beet te pakken. Mechanix Wear handschoenen zitten zeer stevig en comfortabel dankzij een speciale ‘hook & loop’ polsband voorzien van een inzet van Spandex. Dit is een textielsoort die in alle richtingen rekbaar is. Technologisch geavanceerde materialen als water- en olieafstotend ‘new clarino´ kunstleer zorgen voor een optimale bescherming en maximaal comfort in combinatie met een hoge slijtvastheid en een goede grip op gereedschap. Mechanix Wear handschoenen zijn bovendien uitwasbaar, zodat de gebruiker altijd schoon en netjes aan het werk kan!

Tool Com is een geautoriseerde leverancier - distributor- van Mechanix Wear producten. Wij houden een uitgebreid programma op voorraad van de meest populaire items uit het brede Mechanix Wear assortiment, waaronder speciale handschoenen voor de Automotive branche en sectoren zoals fiets en motorsport. Online  zijn de Mechanix handschoenen te bestellen via onze webwinkel Gereedschapland.nl.

Mechanix handschoenen: Gereedschap dat past als een handschoen.