Power-Tec

Power-Tec

Power-Tec Autoschade herstel gereedschap online bestellen

Innovatieve carrosserie en schade herstelgereedschappen en -apparatuur. Een bekend merk sinds 25 jaar, inclusief het bekende Power-TEC Miracle Repair System, Goedgekeurd door de meeste verzekeringsmaatschappijen voor efficiënte en kosteneffectieve reparaties. Het Power-TEC-assortiment wordt voortdurend bijgewerkt met innovatieve gereedschappen voor snellere lichaamsherstellingen.

Hot Stapler
De Hot Stapler is een van de vele innoverende Power-Tec producten. Oorspronkelijk ontwikkeld voor het repareren van breuken in kunststof bumpers en koplamp-units, maar nu steeds algemener toegepast voor  tal van kunststofreparaties. Het is niet nodig om vooraf het type kunststof te identificeren, omdat de Stapling methode toe te passen is bij alle soorten kunststof. Elektronische temperatuurregelaar met 3 vooraf ingestelde warmteniveau's, aangepast aan de dikte van het kunststof.

Power-Tec is net als de zusterbedrijven Gunson (Classic Tools), Eldon ( Distributie sets – Timing Tools) en Laser Tools (Special autogereedschap) onderdeel van The Tool Connection uit Engeland en Tool Com levert dit sinds 2006 in Nederland.
Online te bestellen via de webshop Gereedschapland.nl