Valeo

Valeo

Valeo meer dan 90 jaar ervaring en ook online te bestellen

Valeo bezit jarenlange ervaring en expertise in het ontwerp, de productie en de verkoop van onderdelen, geïntegreerde systemen en modules voor de automobiele industrie. Dankzij een brede expertise en innovatief vermogen ontwikkelt Valeo met behulp van de modernste technieken de voertuigen van morgen, en loopt het zo vooruit op de wensen van de sector.

VALEO + SERVICE

  • Valeo Service is de Multi-Specialist voor de vervangingsmarkt en levert zowel aan autofabrikanten als aan onafhankelijke vervangingsmarkt.
  •  Valeo Service levert wereldwijd aan alle kanalen in de vervangingsmarkt een uitgebreid assortiment producten en services om professionals in de vervangingsmarkt te ondersteunen, en tegelijkertijd de eigenaren van voertuigen meer veiligheid, comfort en een unieke rijervaring te bieden.
  • Verder levert Valeo Service innovatieve tools en services, zoals diagnoses, trainingen en verkoop- en marketingondersteuning aan autodealers, onderdelendistributeurs en onafhankelijke garages in meer dan 150 landen wereldwijd.