Knipex

Knipex

Knipex tangen voor de professionele gebruiker voordelig online bestellen


KNIPEX ontwikkelt en produceert tangen voor professionele gebruikers voor de meest uiteenlopende toepassingen. U moet tijdens het dagelijks werk kunnen vertrouwen op uw gereedschap en u verwacht precisie en een betrouwbare werking, ook na intensief gebruik. Hiervoor wil Knipex de beste oplossingen bieden – tangen met het grootste rendement, ergonomie en levensduur. En deze tangen ontwikkelt Knipex constant verder.

KNIPEX fabriceert al meer dan 130 jaar tangen. Sinds Carl Gustav Putsch in 1882 het bedrijf van zijn kleine smederij in Cronenberg startte, is de onderneming in handen van de familie. Vandaag leidt zijn achterkleinzoon, Ralf Putsch, KNIPEX in de vierde generatie. In het interview spreekt hij vanuit zijn persoonlijk perspectief over de ontwikkeling van de onderneming, naast cijfers en statistieken.
 
Nieuwe Ideen - beter werken 
Al decennia lang zijn is Knipex de ideeënpioniers bij tangen. Met nieuwe constructies hebben zij keer op keer baanbrekende oplossingen ontwikkeld, waarmee gebruikers in de hele wereld makkelijker, sneller en meer veelzijdig  kunnen werken.